Εταιρεία

Στρώματα απαράμιλλης ποιότητας

Έμφαση στην ποιότητα των υλικών μας

Όλα τα στρώματα κατασκευάζονται σε ελληνικό εργοστάσιο στρωματοποϊίας

Ιδιόκτητη αποθήκη στην Αττική

Επισκεφθείτε μας για να διαλέξετε από κοντά το στρώμα που σας ταιριάζει

Πολυετή εμπειρία στο χώρο της στρωματοποιίας

H εταιρεία στρωμάτων Sweet Dreams Strom με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της στρωματοποιίας,  κατασκευάζει για εσάς στρώματα που θα σας χαρίσουν έναν άνετο, ξεκούραστο και ονειρεμένο ύπνο.

Στην Sweet Dream Strom δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων μας, στα φυσικά υλικά και στην κατασκευή για να σας παραδώσουμε ένα στρώμα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Όλα τα στρώματα κατασκευάζονται σε ελληνικό εργοστάσιο στρωματοποιίας παρέχοντας μας τη δυνατότητα να επιβλέπουμε κάθε στάδιο της παραγωγικής  διαδικασίας και να μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στον χώρο μας και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας να επιλέξετε τον τύπο στρώματος που σας ταιριάζει ή να διαμορφώσουμε μαζί το στρώμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η Sweet Dreams Strom διαθέτει την αποθήκη της στην Αττική , έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ποιο στρώμα ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Στον ίδιο χώρο  μπορείτε  να  βρείτε  τραπέζια κουζίνας, τραπεζαρίες , καρέκλες και μεταλλικά κρεβάτια. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ντυτά κρεβάτια και σαλόνια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και υφασμάτων που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό γούστο. Μπορούν να φτιαχτούν σε ειδικές διαστάσεις και να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες αφού φτιάχνονται από εμάς με ανθεκτικά υλικά ελληνικής προέλευσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.